SRBIJANSKI DŽORDŽ BEST

U krevet odveo Naomi Kembel i Evu Hercigovu, s Karmen Elektrom imao vratolomije na bazenu do sedam ujutro

Detalji burnog života Saše Ćurčića

Saša Ćurčić. AGENCIJE

A. V.

14.10.2020

Bivši srbijanski fudbalerSaša Ćurčić Đani poznat je po svom burnom životu, žurkama i vezama sa svjetskim top modelima u periodu dok je igrao u Engleskoj za Bolton, Aston vilu i Kristal palas. 

U razgovoru za Informer.rs priznao je kako je bio sa slavnom manekenkom Naomi Kembel (Campbell), koja mu je oduvijek bila želja.

- Ona je vatreni navijač Kristal palasa, pa je došla na jednu našu utakmicu. Poslije meča smo se upoznali u VIP baru. Nekoliko dana kasnije, napravio sam žurku i pozvao je da dođe. Poslije toga smo počeli da se viđamo, ali nije htjela da mi da prvog dana, teška je ona žena. Tek poslije dvadesetog izlaska pristala je da spava sa mnom. Imali smo seks tridesetak puta. Vrh je u krevetu - priča fudbaler.

Međutim, slavna manekenka mu se brzo zgadila, pa ju je ostavio.

- Gadljiv sam na ženske dlake! Kada ih vidim po stanu - život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Mnogo je neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno! Takve šutnem odmah u dupe i kažem da spavaju na balkonu. Pored toga što je aljkava, voli i da šmrče, pa sam često imao incidente. Vrijeđa kućne pomoćnice, gađa ih pepeljarom, sve redom psuje... Pravila je skandale i po diskotekama, pa sam odlučio da iskuliram viđanja sa njom.

Osim sa Naomi, Ćurčić je imao seks i sa drugim planetarno popularnim ljepoticama.

- Bio sam i sa Evom Hercigovom (Herzigova), ali Carmen Elektra je najbolja u seksu. Sa njom sam imao vratolomije do sedam ujutru na bazenu. Ona je najluđa od svih.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.