SPLIT

Policija čuva igrače Hajduka, navijači bijesni

Poraz prelio čašu

Split: Jake policijske snage. Dalmatinski portal

N. D.

20.10.2020

Nogometaši Hajduka trenirali su ovog utorka pod budnim okom policije.  Jake policijske snage smjestile su se, piše "Dalmatinski portal", oko pomoćnog travnjaka stadiona na Poljudu gdje su igrači odradili trening dva dana poslije šokantnog poraza od Šibenika na domaćem terenu.

Hajduk je u nedjelju izgubio od dojučerašnjeg drugoligaša, a da stvar za Splićane bude gora presudio im je njihov igrač Emir Sahiti koji se nalazi na posudbi u Šibeniku. Albanski ofanzivac, kojeg Hajduk plaća, natrljao je Splićanima so na ranu svojom proslavom pogotka oko koje je bilo puno reakcija.

Sama utakmica završena je uz žestoke povike navijača Hajduka s tribina. Skandiralo se "igrajte pi***, "skinite dresove" i "vi niste Hajduk", a slijedom toga policija je odlučila čuvati trening prvotimaca Bilih.

Inače, sami trening je kasnio, a razlog je sastanak kojeg su predsjednik (u odlasku) Marin Brbić, njegov savjetnik Mario Stanić i sportski direktor Ivan Kepčija održali u svlačionici s igračima.  Tek potom, poslije sat i 20 minuta, je trener Hari Vukas poveo igrače na pomoćni teren, prenosi "Gol.hr".

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.