INSTAGRAM MODEL

Djevojka Krunićevog saigrača je prava bomba, zovu je "Tigrica iz Verone"

Karakteriše je veliki broj tetovaža preko cijelog tijela

Zoe i Teo na jahti. Agencije

A. M.

14.12.2020

Fudbaleri Milana gostovat će Crvenoj zvezdi 18. februara naredne godine u okviru prvog meča šesnaestine finala Evropske lige.

Ukoliko se situacija sa pandemijom koronavirusa smiri i publika se vrati na stadione, ne bi bilo iznenađenje da utakmici na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu prisustvuje i Zoe Kristofoli (Cristofoli), atraktivnu djevojku lijevog beka Milana Tea (Theo) Hernandeza.

Zoe je Instagram model i ima 760.000 pratilaca na ovoj mreži, a karakteriše je veliki broj tetovaža preko cijelog tijela. U javnosti je poznatija i kao "Tigrica iz Verone", dok je 2018. povezivana sa Serhijom Agerom (Sergijo Aguero).

Njih dvoje su viđeni u noćnom provodu u jednom klubu u SAD, mada nikada nije potvrđeno da su bili u vezi. Ono što je poznato jeste da je cijelu 2020. godinu bila u zagrljaju pomenutog Hernandeza i sudeći po fotkama na Instagramu čini se da ljubav cvjeta.

Njih dvoje su, inače, ovog ljeta bili u centru pažnje italijanskih medija koji su prenijeli fotografije na kojima se vidi kako Zoe oralno zadovoljava Tea na jahti.

U nastavku pogledajte i atraktivne fotografije Zoe Kristofoli i uvjerite se zašto je defanzivac Milana pao na čari ove "Tigrice iz Verone".

Zoe Kristofoli. Društvene mreže

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.