BURNO SLAVLJE

Kastrati sa hrpom misica slavio 22. rođendan

Prekršio epidemiološke mjere

F. Mutevelić

Anđela je bila učesnica slavlja

Foto: AGENCIJE


Nogometaš Dinama Lirim Kastrati burno je proslavio 22. rođendan. Na kućnoj zabavi poveće društvo i hrpu misica zabavljao je DJ, a slavilo se u opuštenoj atmosferi uz ples i zaljevanje šampanjcem uprkos epidemiološkim mjerama koje su i dalje na snazi, i propisuju zabranu većih okupljanja kod kuće, a problem je za Kastratija tim veći jer za tri dana Dinamo igra derbi s Rijekom.

Kastrati je zbog "manjeg grijeha", kako je to objasnio trener Dinama Zoran Mamić, kažnjen prošle godine, kada je izbačen s popisa putnika za utakmicu s Rijekom. Dinamo nije  naveo o kakvom se grijehu radi. Objavili su da je napadač s Kosova, inače jedan od najbržih igrača HNL-a, suspendovan na jednu utakmicu, jer je prekršio jedno od klupskih pravila.

Prije dva dana Kastrati je s Dinamom na pripremama u Istri odigrao 24 minute u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog MOL-a. Po povratku u Zagreb proslavio je rođendan, a fotografije sa slavlja objavila je Anđela Štimac, poznati fotomodel za kupaće kostime i donje rublje.  Anđela je s Kastratijem proslavila i Božić, kada su na njegovom profilu objavili romantične fotografije uz okićenu jelku, pa se može zaključiti da su u stalnoj vezi.

NA VRH

Podijeli članak na