BURNO SLAVLJE

Kastrati sa hrpom misica slavio 22. rođendan

Prekršio epidemiološke mjere

Anđela je bila učesnica slavlja. AGENCIJE

F. Mutevelić

16.1.2021

Nogometaš Dinama Lirim Kastrati burno je proslavio 22. rođendan. Na kućnoj zabavi poveće društvo i hrpu misica zabavljao je DJ, a slavilo se u opuštenoj atmosferi uz ples i zaljevanje šampanjcem uprkos epidemiološkim mjerama koje su i dalje na snazi, i propisuju zabranu većih okupljanja kod kuće, a problem je za Kastratija tim veći jer za tri dana Dinamo igra derbi s Rijekom.

Kastrati je zbog "manjeg grijeha", kako je to objasnio trener Dinama Zoran Mamić, kažnjen prošle godine, kada je izbačen s popisa putnika za utakmicu s Rijekom. Dinamo nije  naveo o kakvom se grijehu radi. Objavili su da je napadač s Kosova, inače jedan od najbržih igrača HNL-a, suspendovan na jednu utakmicu, jer je prekršio jedno od klupskih pravila.

Prije dva dana Kastrati je s Dinamom na pripremama u Istri odigrao 24 minute u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog MOL-a. Po povratku u Zagreb proslavio je rođendan, a fotografije sa slavlja objavila je Anđela Štimac, poznati fotomodel za kupaće kostime i donje rublje.  Anđela je s Kastratijem proslavila i Božić, kada su na njegovom profilu objavili romantične fotografije uz okićenu jelku, pa se može zaključiti da su u stalnoj vezi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.