NBA LIGA

Ko je plavuša koja je psovala Džejmsu, kaže da je branila muža

Navodno nezadovoljna načinom na koji se obratio njenom suprugu

Julijana i Lebron: Teške riječi. Twitter

N. Demirović

2.2.2021

Nakon utakmice između Atlante i Los Anđeles Lejkersa niko ne priča u Sjedinjenim Državama o rezultatu. 

U centru zbivanja je incident koji je Lebron Džejms (LeBron James) imao sa izvjesnom plavušom koja je sjedila pored parketa.

Navijačica je ušla u verbalni sukob sa Džejmsom, navodno nezadovoljna načinom na koji se obratio njenom mužu, da bi poslije čitave drame bila izbačena sa utakmice, o čemu je snimila i poseban vlog.

Mediji pišu da je ona Džulijana Karlos (Juliana Carlos) i ima 25 godina, a u videu koji je podijelila na Instagramu optužila je Džejmsa za seksizam.

- Upravo su me izbacili s utakmice jer sam govorila s**nja Lebronu koji je pričao s**nja mom je*enom mužu. To je takvo je*eno sr*nje. Za vrijeme utakmice je opsovao mog muža pa sam mu rekla da ne razgovara tako s mojim mužem jer ću vratiti. Onda mi je rekao: "Umukni, kučko', a ja sam mu odgovorila: "Ti umukni, kučko", u dahu je pričala Karlos.


Lebron ju je u međuvremenu "pecnuo" preko Twittera, dama je dobila internet nadimak "Courtside Karen", a vrlo brzo saznalo se i ko je Džulijana Karlos i kako je došla do skupocjenih ulaznica kraj terena u Atlanti, odakle se svađala sa možda i najboljim košarkašem današnjice.

Džulijana Karlos je rođena 1995. godine i udata je za poznatog biznismena iz Atlante - Krisa Karlosa (Cris), kojeg je upoznala prije dvije godine. Kris je iz bogate porodice i ima 57 godina.

Što se tiče djevojke koja je ušla u verbalni obračun s Džejmsom, jasno je da nije njegov fan, a čini se da će joj sve ovo dobro doći. Ne bavi se nekim određenim poslom, a na Instagramu ima oko 32 hiljade pratilaca. 

Taj broj bi mogla povećati nakon ovog incidenta.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.