FOTO

Serena Vilijams pokazala unutrašnjost svoje luksuzne vile na Floridi

Zadivljujuće rezultate pokazala na stranicama Architectural Digesta

Vilijams: Na vili radila nekoliko godina. Architectural Digest

A. Vatreš

5.2.2021

Kad je Serena Vilijamas (Williams) kupila svoj dom na rivi sjeverno od Majamija, nakon više od 20 godina napuštala je dom koji je dijelila sa sestrom Venus.

Iako je već posjedovala druge nekretnine i provodila vrijeme u njima, kupnja luksuzne kuće bila joj je, kaže, i emocionalna prekretnica. 

- Prvi put u životu udaljavala sam se od Venus pa sam željela da to zaista bude smisleno - rekla je najuspješnija teniserka svijeta za Architectural Digest.


Naslovnica Architectural Digesta. Architectural Digest

Kako bi u potpunosti transformirala i modernizirala ljetnikovac u španskom mediteranskom stilu, Serena je angažirala dizajnere iz firme V Starr, koju je njezina sestra osnovala 2002.

Nakon nekoliko godina radova na vili, Serena je zadivljujuće rezultate pokazala na stranicama Architectural Digesta, i to broja koji izlazi u martu. Minimalni i moderni, interijeri su djelomično inspirirani hotelima koje je Serena posjetila tijekom svojih svjetskih putovanja, piše CNN, prenosi Index.hr.

Serenin dom. Architectural Digest

Savršeno prikladna za ugodan život u karantinu, kuća ima vlastitu teretanu, saunu, vinski podrum, beskrajni bazen, karaoke sobu (rezerviranu za "ozbiljne karaoke pjevačice", upozorile su sestre) i ogroman ormar inspiriran butikom.

Kuća je prepuna luksuznih detalja, a Serena ističe da joj je omiljeni dio umjetnički prostor, izgrađen unutar onoga što je prvotno bilo predsoblje i dnevna soba. Uz prozore od poda do stropa od 28 metara i prostrane bijele zidove, savršena je vitrina za odabir iz Serenine osobne kolekcije, koja uključuje umjetnička djela kipara Leonarda Drua (Drewa), slikara Radklifa Bejlija (Radcliffe Bailey).

Serenin dom. Architectural Digest

Jedino što se ne može naći u njezinom domu je teniski teren.

- Htjela sam odvojiti dom od posla - rekla je Serena.

- Volim biti kući. S našim poslovima nikad nemate vremena za opuštanje. Zato mi je dobro što mogu mirno sjediti i ne raditi ništa.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.