ENGLESKA

Hostesa tvrdi da joj je premijerligaški igrač napravio dijete, slao joj poruke i sa vjenčanja

Dok je bio u avionu i putovao na medeni mjesec i dalje mi je slao poruke

Siza: Obratila se klubu preko advokata. Instagram

N. D. / 24sata.hr

6.4.2021

Hostesa Žaklin Souza (Jaqueline Sousa, 33) tvrdi da joj je neimenovani nogometaš tokom dvogodišnje afere napravio dijete, a navodno joj je i slao poruke sa svog vjenčanja, piše "24 sata".

Za britanski tabloid "The Sun" ispričala je da mu je bila ljubavnica, ali nakon što je zvijezda Premijer lige saznala da je hostesa trudna, veza je pukla.

- Cijelo vrijeme mi je slao poruke, čak i s vjenčanja. Prekinula sam s njim noć kada se oženio jer je to sve bilo previše za mene. Potrošila sam svu energiju na njega. Iscrpilo me psihički i fizički, što sam mu napisala u poruci. Njegov mi je brat čak poslao poruku u kojoj je rekao da je bio vrlo zabrinut za brata tokom vjenčanja jer je razmišljao o meni - ispričala je Žaklin pa nastavila:

- Dok je bio u avionu i putovao na medeni mjesec i dalje mi je slao poruke. Rekao je da je samo htio biti siguran da ću biti tu za njega kada se vrati. Zakleo mi se na vječnu ljubav, rekao je da će me voljeti do kraja života. Obećao mi je da će mi kupiti stan ako ga ne napustim. Nakon vjenčanja je nastavio bježati od kuće kako bi mogao voditi ljubav sa mnom.

Nakon što je nogometašu obznanila sretnu vijest, pusta obećanja pala su u vodu i sve je za hostesu krenulo nizbrdo.

- Ponašao se kao da nikad nisam postojala i da se nikada nismo upoznali. Nije pokušao stupiti u kontakt sa mnom i pitati kako sam ja ili dijete, jesam li sama ili sa svojom porodicom. Bila sam sama, mislila sam da sam u bajci, ali ona se pretvorila u noćnu moru. To mi je bio najteži trenutak u životu. Toliko sam bila depresivna da sam izgubila posao. Osoba koja radi za njega mi se obratila i nudila novac samo kako ne bi ugrozila njegovu nogometnu karijeru - kazala je.

Žaklin je preko avokata upravi kluba poslala pismo u kojem nogometaša obavještava da je podnijela zahtjev za očinstvom nad njihovom devetomjesečnom kćerkom i utvrđivanjem obveze plaćanja alimentacije.

Souza: Dvije godine u vezi. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.