EURO 2020

Engleski novinar izblamiran: Za sve je kriv lažni Jirgen Klop

Bio je uvjeren da je to trener Liverpula

Novinar i dvojnik Klopa. TWITTER

E. Ćosić

30.6.2021

Nakon što je Engleska u okviru osmine finala Evropskog prvenstva pobijedila velikog rivala Njemačku (2:0) uslijedilo je veliko slavlje na ulicama Londona i ispred Vemblija. U centru pažnje našao se dvojnik Jirgena Klopa (Jurgen Klopp).

Jedan od navijača je privukao pažnju jer nevjerovatno liči na trenera Liverpula, te su mnogi s njim čak odlučili da se fotografišu misleći da je to zaista Klop. Nasjeo je i jedan novinar koji se javljao ispred stadiona i ponosno govorio kako je sreo Klopa ispred stadiona, a čak se i fotografisao s njim.

- Sinoć sam došao ispred stadiona i sreo sam Jirgena Klopa. Znamo da je on Nijemac i pokazao je da je veliki sportista jer je razgovarao s mnogim navijačima Engleske, a slavio je pobjedu i bio na ramenima jednog od engleskih navijača - rekao je u javljanju novinar.


U studiju su počeli da se smiju svom kolegi jer su očito saznali o čemu se radi, a i video o lažnom Klopu na ramenima navijača Engleske je postao viralan tako da su ga mogli vidjeti.


"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU u kojoj možete osvojiti „PlayStation“, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.