EURO 2020

Odlična atmosfera u italijanskom timu uoči meča: Ponovo u centru pažnje Insinjeova visina

Italijanski fudbaler je visok tek 1.63 metra

Imobile podiže Insinja. TWITTER

E. Ćosić

6.7.2021

Fudbalsku reprezentaciju Italije večeras (21 sat) očekuje polufinalni okršaj sa Španijom, a očito je da kod "Azura" vlada odlična atmosfera. Danas je na treningu napravljena nova šala na račun Lorenca Insinjea (Lorenzo Insigne) i njegove visine.

Naime, reprezentativac Italije i član Napolija visok je tek 1.63m, a često dospijeva u centar pažnje jer mu klubovi gdje god da igra daju najvišu maskotu, pa Insinje često stane pored maskote kako bi se uopšte vidio.


Insinje stoji pored maskote na jednoj od utakmica Lige prvaka. ARHIVA

I italijanski fudbaler se često šali na svoj račun i njemu bude smiješno, a da dobro prihvata šalu pokazao je i na jutarnjem treningu reprezentacije. Pojedini reprezentativci su golmanu Đanluiđiju Donarumi (Gianluigi Donnarumma) udarali "ćuške", a kada je Insinje poželio učiniti isto, pozvao je u pomoć Ćiru Imobila (Ciro Immobile) da ga podigne, kako bi ovaj dohvatio visokog golmana (1.96m). 

"Avaz" i "SofaScore" jedini u BiH pokreću „Pick'em“ igru pogađanja rezultata na EURU u kojoj možete osvojiti „PlayStation“, a započeti igru i vidjeti pravila možete ovdje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.