REAL MADRID

Perez: Ozil bi uzeo privatni avion, odletio do Italije, odradio posao i vratio se

- Kada je Murinjo čuo da je veznjaka Reala "zavela" Aida Jespika, odmah je tražio sastanak s njim, priča prvi čovjek Reala

Jespika je svojevremeno bila proglašena najljepšom Venecualenkom. Agencije

M. K.

19.7.2021

Mnogo prašine u Španije podigli su snimci koji su se pojavili u španskim medijima, a na kojima je snimljeno nekoliko razgovora predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji se čuje kako vrijeđa i pljuje po nekim bivšim igračima i trenerima Reala.

Posebnu pažnju skrenulo je njegovo prepričavanje razgovora sa Žozeom Murinjom (Jose Mourinho) o Nijemcu Mesutu Ozilu.

Kada je Murinjo čuo da je veznjaka Reala "zavela" Aida Jespika (Yespica), odmah je tražio sastanak s njim, jer je Portugalac vodio dosta računa i o Mesutovom privatnom životu.

- Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao "sa djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i svi treneri". Mislim da je Ozil poslije te izjave raskinuo sa njom. Mesut je otjerao tadašnju djevojku i zamijenio je tom manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati, rekao je Perez.

U međuvremenu je i Jespika otkrila tu vezu, ali je istakla da je Ozil samo jednom posjetio u Milanu, dok je istakla i da nema nikakve veze s njegovim odlaskom iz Real Madrida.

Poznata manekenka je inače porijeklom iz Venecuele gdje je 2002. pobijedila na izboru za Miss te zemlje. Odmah se preselila u Milano i nastavila manekensku karijeru, a od 2003. je bila već među najpoznatijim modelima.

Poznato je da je bila u vezi sa poznatim fudbalerom Mateom Ferarijem (Matteo Ferrarij) koji igrao za Inter, Romu, Đenovu.., s kojim je dobila sina Arona 2009, nakon čega se desio skandal sa Ozilom.

Jespika je veoma popularna na Instagramu gdje je prati skoro 850.000 ljudi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.