REAL MADRID

Perez: Ozil bi uzeo privatni avion, odletio do Italije, odradio posao i vratio se

- Kada je Murinjo čuo da je veznjaka Reala "zavela" Aida Jespika, odmah je tražio sastanak s njim, priča prvi čovjek Reala

M. K.

Jespika je svojevremeno bila proglašena najljepšom Venecualenkom

Foto: Agencije


Mnogo prašine u Španije podigli su snimci koji su se pojavili u španskim medijima, a na kojima je snimljeno nekoliko razgovora predsjednika Real Madrida, Florentina Pereza, koji se čuje kako vrijeđa i pljuje po nekim bivšim igračima i trenerima Reala.

Posebnu pažnju skrenulo je njegovo prepričavanje razgovora sa Žozeom Murinjom (Jose Mourinho) o Nijemcu Mesutu Ozilu.

Kada je Murinjo čuo da je veznjaka Reala "zavela" Aida Jespika (Yespica), odmah je tražio sastanak s njim, jer je Portugalac vodio dosta računa i o Mesutovom privatnom životu.

- Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao "sa djevojkom ti je spavao cijeli tim Milana, cijeli tim Intera i svi treneri". Mislim da je Ozil poslije te izjave raskinuo sa njom. Mesut je otjerao tadašnju djevojku i zamijenio je tom manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati, rekao je Perez.

U međuvremenu je i Jespika otkrila tu vezu, ali je istakla da je Ozil samo jednom posjetio u Milanu, dok je istakla i da nema nikakve veze s njegovim odlaskom iz Real Madrida.

Poznata manekenka je inače porijeklom iz Venecuele gdje je 2002. pobijedila na izboru za Miss te zemlje. Odmah se preselila u Milano i nastavila manekensku karijeru, a od 2003. je bila već među najpoznatijim modelima.

Poznato je da je bila u vezi sa poznatim fudbalerom Mateom Ferarijem (Matteo Ferrarij) koji igrao za Inter, Romu, Đenovu.., s kojim je dobila sina Arona 2009, nakon čega se desio skandal sa Ozilom.

Jespika je veoma popularna na Instagramu gdje je prati skoro 850.000 ljudi.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na