NIJEMAC U PROBLEMIMA

Kruze zaprosio zaručnicu, ona je rekla "da", a onda se javila ljubavnica

Kruze je poslije tvrdio da je veza sa Vanesom Mariposom laž i da između njega i zaručnice Dilare nema tajni

Kruze bi mogao imati velikih problema zbog navodne ljubavnice. Printscreen

M. K.

3.8.2021

Napadač fudbalske olimpijske selekcije Njemačke i Union Berlina, Maks Kruze (Max Kruse), nedavno je pred kamerama zaprosio djevojku nakon pobjede 3:2 nad Saudijskom Arabijom na Olimpijadiu Tokiju, koja kasnije Elfu nije mnogo pomogla jer su eliminisani već u grupnoj fazi turnira.

Naime, na Kruseovoj majici pisalo je "Volim te, hoćeš li se udati za mene". Majicu je obukao ispod dresa, kleknuo na koljeno, te u kameru ponovio pitanje.

Nije prošlo mnogo, a iz tabora Njemačke je stigla informacija za Krusea da je djevojka Dilara rekla veliko DA.

Međutim, Kruze se našao u problemima s obzirom da se nakon toga pojavila druga djevojka, model Vanesa Mariposa (Vanessa), koja je javno izjavila da je ona Kruzeova ljubavnica i da su provodili određen period u Dubaiju.

- Imao je aferu sa mnom, a sada želi oženiti nju. Ne mogu vjerovati! Upoznali smo se u Dubaiju, nazvao me u "Vilu 5005" koju je iznajmio u sklopu hotela i rekao mi da je slobodan, pa smo proveli nekoliko dana zajedno. Imali smo seks. Da sam znala da ima djevojku ne bih bila s njim. Nakon toga se više nismo vidjeli, ali smo se telefonski čuli do februara ove godine. Još uvijek imam njegovu majicu kod kuće, kazala je Vanesa.

Kruze je poslije tvrdio da je to laž i da između njega i zaručnice Dilere nema tajni.

- Istina je da nisam varao Dilaru, naš odnos je netaknut i sretni smo, pa me nije previše briga što druge djevojke govore, rekao je Kruze.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.