VRATIO SE U ENGLESKU

Rijaliti zvijezda pokvarila Ronaldov odmor: Georgina mora da se pazi

Ono što je skrenulo mnogo pažnje na Ronalda i Georginu, na njihovu žalost, nisu porodične fotografije nego izjave rijaliti zvijezde Nataše Rodriges

M. K.

Portugalska fudbalska zvijezda Kristijano Ronaldo (Cristiano) napustio je proteklog vikenda reprezentaciju svoje zemlje s kojom je igrao kvalifikacije za SP, te se nakon dolaska u Mančester zaputio u višemilionsku vilu koju je iznajmio od kluba.

Riječ je o sadržajem bogatom objektu sa sedam spavaćih soba, visokotehnološkim fitnes kompleksom s bazenom i đakuzijem u kojima se Portugalac opušta nakon napornog treninga.

Pored sve raskoši Ronaldov dom sadrži i kino, ali Portugalac se, sudeći po slikama sa Instagram profila njegove djevojke Georgine Rodriges, odlučio na odlazak u prirodu. 

Ono što je ovih dana skrenulo mnogo pažnje na Ronalda i Georginu, na njihovu žalost, nisu porodične fotografije nego izjave rijaliti zvijezde Nataše Rodriges (Natacha Rodriguez) koja je svojevremeno navodno spavala s Portugalcem. 

Ona je poslala zanimljivu poruku Georgini.

- Kristijano će biti veliki ulov za sve i Georgina mora da se pazi ukoliko želi da s njim ima budućnost. Što se mene i Ronalda tiče, uvijek sam imala osjećaj da je moglo da bude nešto više i da postanemo momak i djevojka. Bila sam povrijeđena zbog načina na koji me je ostavio i blokirao na Instagramu, poručila je Nataša.

Ostaje da se vidi kakva će biti reakcija Ronalda i Georgine na poruku Nataše.

Više o temi Cristiano Ronaldo

PLAĆAT ĆE GA DO 2026.
Romano otkrio detalje ugovora Ronalda s Junajtedom
NA VRH

Podijeli članak na