ISPOVIJEST IZAZVALA BURU

Procurio snimak Maradone i 16-godišnje Mavis: Bivša ljubavnica Argentinca se prisjetila užasa

Ona je poručila da je legendarni fudbaler zaključavao u sobu i navukao na kokain

Mavis prekinula šutnju nakon 20 godina. TWITTER

E. Ćosić

12.10.2021

Ispovijest nekadašnje ljubavnice legendarnog Dijega Armanda Maradone Mavis Alvarez (37) izazvala je veliku buru prije nekoliko dana. Njen iskaz je dobio još više na autentičnosti nakon što su mediji objavili snimak iz hotela. 

Mavis je sa Maradonom bila u vezi dok je još imala 16 godina. Tada je legendarni Argentinac boravio na Kubi tokom liječenja od zavisnosti od narkotika. Mavis tvrdi da ju je za to vrijeme Maradona zaključavao u sobu hotela, da je navukao na kokain, a od nje je tražio i da poveća grudi. Nakon 20 godina je odlučila prekinuti šutnju.

- Njegova želja je bila da se operacija odradi u kući na Kubi u kojoj smo živjeli, ali sam odbila iz straha što nije bilo odgovarajućih uslova. Onda je on odlučio da se to uradi u Buenos Airesu. Operacija je bila veoma teška - rekla je Mavis nedavno.

Njena izjava je podloga za vlasti da istraže da li je Maradona tada 16-godišnju Mavis vodio u Argentinu bez pristanka roditelja.

- Nisu mi dozvoljavali da izlazim sama iz sobe, tokom cijelog mog boravka u Argentini pored mene su bili ljudi zaduženi za sve - poručila je bivša ljubavnica legendarnog fudbalera koji je preminuo u novembru prošle godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.