NASTAVAK SAPUNICE

Dok su Mauro i Vanda u fazi raskida, oglasila se argentinska glumica

Čini se da je za ovo društvo vjerodostojnije da sam ja krivac, a ne žrtva, stoji na Instagram profilu Saurez

Mauro i Vanda Ikardi pred razilaženjem. Agencije

M. K.

21.10.2021

Sapunica o mogućem prekidu najpoznatijeg fudbalskog bračnog para, Maura i Vande Ikardi (Wanda Icardi), dobila je novi nastavak. 

I dok francuski mediji, koji su prvi i plasirali informaciju o svađi pomenutog para, pokušavaju da otkriju u kojoj su "fazi" fudbaler i fudbalska menadžerica, oglasila se argentinska glumica Eugenija Suarez koja je poznata i kao Čina Suarez (China), zbog koje je i nastao problem jer je s njom navodno Mauro imao aferu.

Ona je na svom Instagramu objavila nekoliko komentara u kojima je otkrila više detalja o svojoj vezi sa Maurom, a u kojima kaže:

"Nisam ja pokrenula niti potaknula ovu situaciju. Vjerovala sam da su rastavljeni",

"Samo ja plaćam troškove njihova održavanja imidža sretne porodice, a ne čovjek koji je pogriješio, koji je bio iracionalan",

"Čini se da je za ovo društvo vjerodostojnije da sam ja krivac, a ne žrtva",

"Ovo činim za sebe, za druge žene koje su se uvijek iskorištavale i osuđivale. Ja sam žena koja se bori za svoje pravo na život bez predrasuda", stoji na njenom profilu, te je optužila one koji su je ismijavali, prenio je Gol.dnevnik. 

Inače, Ikardi navodno nije porekao dopisivanje s glumicom, ali je svojoj, vjerovatno uskoro bivšoj supruzi rekao kako je sve stalo na flertu te kako se nikad nisu našli.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.