OSTAT ĆE ZAJEDNO

Vanda oprostila Mauru: Potpisali smo razvod, a onda mi je napisao pismo kakvo još niko nikada nije

Otišli smo do advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo razvod, ali.., napisala je Nara na svom Instagramu

Bračni par Ikardi neće se razilaziti. Getty Images

M. K.

26.10.2021

Brak između Maura i Vande Ikardi (Wanda Icardi) do prije samo par dana bio je za mnoge okončan i samo je još trebalo da se potpišu papiri za razvod.

I to se zaista desilo, međutim onda je došlo do potpuno preokreta. 

Podsjetimo, poznati fudbalski par ušao je u "rat" kada je Vanda otkrila da ju je fudbaler prevario s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez ili za mnoge poznatijom kao Činom Suarez (China).

"Još jedna porodica koju si ostavio zbog ku*ve", pisala je tada Vanda i to javno na društvenim režama, te pobrisala sve zajedničke fotografije sebe i supruga na svom Instagramu. 

Međutim, čini se da je Vanda oprostila Ikardiju, a sve je objasnila na svom Instagram profilu i to pored fotografije nje i napadača PSG-a.

"Fotografije koje sam postavljala posljednjih mjeseci pokazuju koliko smo bili dobri i sretni. Jako me povrijedilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako nastaviti. Shvatio je da, ako je rastanak jedini način da prekinemo toliku bol, onda to trebamo učiniti", napisala je Italijanka.

"Otišli smo do advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo razvod. Sutra mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao: "Sve sam ti dao i ti imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi me to usrećilo".

I tu sam nešto shvatila. I da imam sve, nemam ništa ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš period kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodica. Volim te, Mauro Ikardi", dodala je Nara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.