OSTAO BEZ IČEGA

Gubitnik godine: Fudbaler iz Zimbabvea prepisao sve na suprugu, ona se odmah razvela

Ndoro je mislio da će njihova ljubav trajati vječno, pa je sve što je zaradio, novac, nekretnine i automobile, prepisao na suprugu

Ndoro i supruga Tando Maseko. TWITTER

E. Ćosić

19.11.2021

Reprezentativac Zimbabvea Tendai Ndoro je dospio u centar pažnje, ali ne zbog fudbalskih umijeća, već zbog prevare njegove supruge Tando Maseko (Thando) koja mu je uzela sve što je imao.

On je igrajući fudbal zaradio milione, a najviše je zaradio prelaskom u Al Oruubu iz Omana. Zaljubio se u Tando koja je radila kao model. Kada je oženio, mislio je da će njihova ljubav trajati vječno, pa je sve što je zaradio, novac, nekretnine i automobile, prepisao na suprugu.

Tando je odmah podnijela zahtjev za razvod i tako fudbaleru uzela sve. Ndoro je proglasio bankrot, a kako ima 36 godina, teško da može zaraditi novac koji je imao do šokantnog razvoda.

- Brak im je bio užas. Stalno su se svađali, a on je usprkos tome prepisao sve na njeno ime. Kada se brak raspao, ona je uzela sve i zbog toga je on trenutno u jako teškoj financijskoj situaciji - rekli su izvori bliski igraču za "Soccer 24".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.