SERIJA A

Spas stigao nekoliko sati prije isteka 2021: Salernitana neće biti izbačena u niži rang

Kad su se svi u klubu već oprostili od elite, ponudu je u posljednji čas poslao vlasnik internetskog sveučilišta "Pegasus"

Ekipa Salernitane zasad će nastaviti takmičenje u Seriji A. Twitter

M. K.

1.1.2022

Iako su pojedini mediji u Italiji nedavno već preselili Salernitanu u niži rang, posljednje informacije govore da klub u kojem igra naš napadač Milan Đurić, neće biti izbačen iz Serije A.

Naime, klub iz Salerna imao je rok do petka (31.12) navečer dogovoriti vlasništvo nad klubom, inače bi ga izbacili iz lige.

Kad su se svi u klubu već oprostili od elite, ponudu je u posljednji čas poslao vlasnik internetskog sveučilišta "Pegasus", Danijele Iervolino (Daniele Iervolino), prenose italijanski mediji.

On je izjavio da će učiniti sve da klub ostane u Seriji A, uz napomenu da klub u narednih 45 dana mora postići dogoovor i pronaći rješenje.

Problem je bio u tome što je Salernitana ušla lani u Seriju A, ali se ona saznalo da je klub dijelom u vlasništvu Klaudija Lotita (Claudio Lotito), vlasnika Lacija, što naravno nije dopušteno s obzirom na to da je jedan čovjek umiješan u vođenje dva kluba koja se takmiče u istom takmičenju.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.