OGLASILA SE LEGENDA ROME

Toti poručio medijima: Budite oprezni, i djeca su uključena u priču

Prije nekoliko dana Ilari napravila je potez koji je šokirao italijansku javnost, kada je strastveno poljubila voditeljicu Mišel Hanziker

Brak Totija i Blazi u krizi. Instagram

M. K.

23.2.2022

Jedna od glavnih vijesti u Italiji ovih dana je da se razvode legendarni italijanski fudbaler Franćesko Toti (Francesco Totti) i njegova supruga Ilari Blazi (Ilary Blasi).

Navodno su odnosi između njih dvoje zaleđeni već neko vrijeme, dok je situacija eskalirala početkom februara kada je tokom jednog porodičnog izleta došlo je do žestoke svađe, pišu Italijani.

Prije nekoliko dana Ilari napravila je potez koji je šokirao italijansku javnost, kada je strastveno poljubila voditeljicu Mišel Hanziker (Michell Hunziker) u programu uživo, a međuvremenu su se pojavile i priče o tome kako Toti već ima novu djevojku.

Legenda Rome sada je objavila video na kojem je poručio "da je umoran od pisanja laži i poricanja istih", te traži od medija "da budu oprezni jer su u priču uključena i njihova djeca".

S druge strane, Blazi je objavila fotografije s večere iz njihovog omiljenog restorana u Rimu, a sa njima su bila i njihova djeca.

Blazi je objavila snimak s večere s porodicom u restoranu. Instagram story

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.