KOMENTARISAO HAJDUK

Izmislili izjavu hrvatskog komentatora, pa on sada dobija prijetnje: "Bravo majstori, super ste"

Zbog svega je reagirao i Šapitov kolega Viki Ivanović, koji je poručio kako je upao Marko upao u probleme zbog onih koji su se htjeli našaliti ili skupiti neki lajk više

Šapit: Dobio salve uvreda. Agencije

E. Ć.

27.8.2022

Komentator HRT-a Marko Šapit komentarisao je revanš utakmicu plej-ofa kvalifikacija za Konferencijsku ligu između Hajduka i Viljareala (0:2) na Poljudu.

Hajduk je na kraju ispao iz Evrope, a Šapit je dobio mnogo uvreda. Kako on tvrdi, jedna Facebook stranica koju prati oko 50.000 ljudi je objavila nešto što nije rekao.







Situacija izmakla kontroli

- Marko Šapit večeras u prijenosu Hajduk - Viljareal: Dobrodošli na stadion najvećeg hrvatskog kluba - pisalo je u objavi jedne Facebook stranice.

Stranica je spornu objavu ukinula, a oni koji stoje iza nje su se pravdali kako je bila hakirana. No, objava se brzo proširila, a Šapit je čak dobivao i prijetnje.

- Sinoć (preksinoć) su jazavci ili bolje rečeno idioti koji vode FB profil Prva Hrvatska Liga objavili post u kojemu su me optužili da sam na početku prijenosa utakmice Hajduk - Viljareal izjavio nešto što naravno nisam. Isprva sam se mislio uopće ne baviti tim bijednicima, ali s obzirom da situacija izmiče kontroli moram reagirati.


Ozbiljni problemi

Sporni post ne želim objavljivati, dovoljno se već proširio, samo ponavljam da je apsolutno lažan i neistinit. Ovo što vidite je njihov pokušaj popravka situacije, "ha ha sorry stari neko nam je nakratko hakirao profil". Bravo majstori super ste. Ma odlični! To što se mene od sinoć (preksinoć) vrijeđa i napada zbog vaše za***ancije, zloće, gluposti ili lošeg smisla za humor to kao nema veze.

E pa...ima veze! Svi koji imaju neki savjet kako ovdje utjerati pravdu i natjerati gospodu ili gospodina da plati slobodno nek se jave (Toni na tebe apsolutno računam). Ovima koji su vrijeđali mogu samo čestitati i poželjeti nastavak tih njihovih bijednih života u kojima nemaju pametnijeg posla. Ovima koji su prijetili...njima nemam šta reći, s njima će razgovarati oni čija je to dužnost - napisao je Šapit na Facebooku.

Zbog svega je reagirao i Šapitov kolega Viki Ivanović, koji je poručio kako je upao Marko upao u probleme zbog onih koji su se htjeli našaliti ili skupiti neki lajk više.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.