SLOMIO JOJ SRCE

Bezosjećajni Pike zadao Šakiri novi udarac

Fudbaler snimljen s novom djevojkom, a pridružila su im se i njegova djeca

Đerar Pike i njegova nova djevojka Klara Kija Marti. TWITTER

A. V.

13.10.2022

Veza Đerara Pikea (Gerard Pique) i Šakire (Shakira) završila je prije nekoliko mjeseci zbog njegove nevjere, a on se prestao kriti sa svojom novom 23-godišnjom djevojkom Klarom Kijom Marti (Clara Chia).

Naime, pojavile su se nove fotografije para i saznalo se da je fudbaler opet prekršio dogovor s pjevačicom. Kako piše Mundo Deportivo, Đerar i Clara su snimljeni s njegovim sinovima Sašom (Sasha, 7) i Milanom (9) kako se druže vani na travnjaku.

Snimku je objavio paparaco Đordi Martin (Jordi). 

- To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Šakiru s Pikeom, ali sada Klara uživa u njoj i sretna je fudbalerom i njegovom djecom - napisao je.

Kako se osjeća zbog svega, Šakira je pokazala prije nekoliko dana kada je objavila video u kojem muška noga gazi srce.

- Nikada nisam ništa rekla, ali to me povrijedilo. Znala sam da će se ovo dogoditi - napisala je pjevačica.

Inače, Pikea su ranije snimili s Klarom na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, a mnogi su komentirali da jako nalikuje Šakiri. 

Izvor blizak pjevačici je rekao da se bivši par dogovorio kako se neće pojavljivati u javnosti s novim partnerima tokom prve godine od prekida. No, fudbaler to navodno ne poštuje kako bi razbjesnio pjevačicu, a nju boli takvo njegovo ponašanje.

Pike i Šakira su, kako pišu strani mediji, angažirali vrhunske advokate zbog borbe za skrbništvo nad njihovim sinovima. Fudbaler je usto najavio da će pokrenuti tužbe protiv onih koji 'mijenjaju njegov život i krše prava njegove djece'.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.