FILIPOVIĆ OBJAVIO VIDEO

Pogledajte kako se proveo japanski novinar koji je pokušao izdržati Cro Copov udarac

Vjerovatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti, napisao je Filipović

Mirko Filipović bio je i ostao velika zvijezda u Japanu. Printscreen

A. Č.

5.12.2022

Mirko Filipović bio je i ostao velika zvijezda u Japanu, gdje su njegove borilačke vještine oduševljavale mase. 

Pred utakmicu Hrvatske i Japana na Svjetskom prvenstvu u Kataru ugostio je ekipu Nippon TV-a, a dio druženja objavio je na svom profilu na Facebooku.

- Nakon razgovora novinar me molio da udarim fokuser koji će on držati. To su me često molili za vrijeme raznih gostovanja u Japanu tokom moje karijere. Vjerovatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti - napisao je Filipović.

@riswag Ajmoo Vatreni 🥳 #fyp #riswag ♬ original sound - riswag

- Vjerujte, isti vrag kao da nema fokusera. Naravno, udario bih slabije, ali ako obratite pažnju, gospodin nosi tenisice. To je prvi put da je netko ušao u dvoranu u tenisicama. Imam ih i ja, ali ovo su tenisice za dvoranu. On je izvana došao prljav, blatnjav, pa ćemo malo 'prišarafit' udarac. Nisam siguran da će baš gledati utakmicu raspoložen. Neka se sjeća posjeta Hrvatskoj. Ovako želim i da naši danas igraju. Neka im se proslijedi ovo."

Gost iz Japana pao je od siline udarca na pod dvorane.

- Gospodin sa snimke će sigurno dugo pamtiti posjet Hrvatskoj, a nekako se bojim da će idućih par dana na rukama hodati - dodao je Filipović na Facebooku i poželio sreću Hrvatskoj u današnjoj utakmici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.