NEPOZVANA GOŠĆA

Mačka prekinula presicu Brazila, portparol je bacio sa stola

Vinisijus se smijao

Trenutak kada je brazilski glasnogovornik bacio mačku. TWITTER

A. V.

8.12.2022

Vinisijus Žunior (Vinicius Junior) odgovarao je na pitanja novinara uoči četvrtfinalnog okršaja Svjetskog prvenstva s Hrvatskom, a onda se ispred njega stvorila - mačka!

Nepozvana gošća nakratko je prekinula Vinisijusovo druženje s novinarima i izazvala pažnju među svim prisutnima. Kratko je legla na stol, dok je s njega nije, ne baš posve nježno, bacio glasnogovornik brazilske reprezentacije.

Mačka je našla mjesto i na podu pa slušala i dalje pažljivo što govori Vinisijus, koji je izrekao puno lijepih riječi o hrvatskom kapitenu i saigrači iz Real Madrida Luki Modriću.


- Naučio me puno toga i nastavlja činiti isto svaki dan kako bih se ja mogao razvijati. On je prava rijetkost, da neko i dalje igra na takvoj razini s 37 godina. Igrači poput njega, Ronalda, Tijaga Silve (Thiago) čine da to izgleda posve normalno - rekao je brazilski napadač.

- No nije Hrvatska samo Modrić. Imaju igrače u velikim klubovima i moraju biti na vrhuncu da bi imali šansu da nas pobijede.

Brazilci su već najavili da imaju spremnu plesnu koreografiju za gol Hrvatskoj...

- Gol je najvažniji trenutak u fudbalu. Svi smo sretni, igrači, navijači... Imamo još mnogo plesnih proslava koje čekaju, nadamo se da ćemo ih uspjeti pokazati. Kritike? Ljudima smeta kada je neko sretan. A mi Brazilci uvijek smo sretni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.