FUTSAL

Reprezentacija U-19 gostuje u Brčkom

Piše: Avaz.ba

27.2.2019

Juniorska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine će 5. marta (18 sati) u Brčkom odigrati prijateljski meč sa MNK Klanac, povodom obilježavanja desetogodišnjice ovog kluba.


- Prije svega, koristim priliku da čestitam MNK Klanac jubilej. Drago mi je što ćemo imati priliku da to uveličamo. Nama će ova utakmica poslužiti i u pripremi za kvalifikacioni turnir koji očekuje našu juniorsku selekciju krajem marta. Pozvali smo igrače koji su sebi kroz prethodna okupljanja trasirali put u reprezentaciju, ali i neke nove koji će imati priliku da pokažu šta znaju. Nakon ove provjere ćemo sigurno biti još bolje upućeni u ono sa čime raspolažemo i spremniji za naredne izazove, rekao je selektor Ivo Krezo, koji je za predstojeći posao pozvao sljedeće igrače: 

Mustafa Bahor (Klanac), Ivan Ćorić (Seljak), Jasmin Mušanović (Mostar SG Staklorad), Frano Maleta (Seljak), Eldin Mehmedović (Klanac), Amer Džindić (Kaskada), Nikola Vrdoljak (Seljak), Slobodan Manojlović (Brčko Zdravlje), Alem Smajlović (Banovići), Tarik Lukšija (Helas Brno, Češka Republika), Sead Kapetanović (Željezničar), Stefan Kuljanin (Tango), Dejan Trifković (Kotor Varoš), Tarik Džemić (Mostar SG Staklorad).

Reprezentativci će se okupiti 3. marta u Brčkom i do utakmice sa MNK Klanac će odraditi tri treninga.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.