HRVATSKA

Jarni i Gudelj dobili nasljednike u reprezentaciji Hrvatske

Avaz Sport

10.5.2019

Nekadašnji trener Sarajeva Robert Jarni više nije selektor reprezentacije Hrvatske U-20. Na njegovo mjesto Hrvatski nogometni savez imenovao je bivšeg reprezentativca Hrvatske Ognjena Vukojevića. Također, selektor reprezentacije Hrvatske U-19 više nije Ivan Gudelj, kojeg će naslijediti bivši član "vatrenih" Josip Šimunić. 

Do promjene je došlo i u ženskoj reprezentaciji Hrvatske U17, gdje će Stella Gotal zamijeniti Mariju Margaretu Damjanović. 

Zahvaljujem gospodi Gudelju i Jarniju te gospođi Damjanović na uloženom trudu u obavljanju posla, pri čemu su pokazali veliku strast prema radu s mlađim kategorijama. Odlučili smo u novi natjecateljski ciklus krenuti s novim snagama u ovim uzrastima, a vjerujemo da Josip i Ognjen svojim velikim reprezentativnim iskustvom mogu dati pravo vodstvo i inspiraciju nadolazećim generacijama. Stella je niz godina u sistemu HNS-a te je zaslužila ovu priliku, a svima želim puno sreće i uspjeha u narednom razdoblju, rekao je Petar Krpan, glavni instruktor HNS-a.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.