OSTALI SPORTOVI

Nisu se baš proslavili: Najveće gluposti nogometaša na društvenim mrežama

Englezi napravili listu

(F. Me.)

25.8.2014

U (nogometnom) svijetu društvene su mreže postale sredstvo komunikacije. I dok je "Facebook" već zastario, nogometaši uglavnom koriste "Twitter" i "Instagram".

Milioni su se tvitova vrtjeli za vrijeme SP-a u Brazilu, sa svake utakmice najjačih liga tvita se gotovo iz minute u minutu, a u moru tih kratkih poruka Englezi su izdvojili najveće gluposti nogometaša, prenosi "Goal".

Našao se na listi Ryan Babel, koji je kao bivši igrač Liverpoola kažnjen s 10.000 funti za tvit u kome je odjenuo suca Howarda Webba u dres Manchester Uniteda, uz komentar: "Nazivaju ga jednim od najboljih sudaca? To mora da je šala."

Darren Bent preko Twittera sam je sebi omogućio transfer! Dobro, ne baš omogućio, ali svakako je olakšao posao nakon što je čeznuo za napuštanjem Tottenhama pa je u tvitu prozvao predsjednika kluba daniela Lewyja "da se prestane zaje... oko njegova transfera u Sunderland" Brzo je otišao...

Igrač niželigaša Aldershota Marvin Morgan potjeran je iz kluba nakon što je tvitnuo kao želi da svi navijači koji su mu zviždali umru.

Kontroverzni Joey Barton ima cijelu nisku sukoba koje je otvorio preko "Twittera", a Kinez Wang Dalei izbačen je iz reprezentacije nakon što se navijačima preko "Twittera" obratio riječima: "Vama bi bio kompliment da vas se nazove navijačima. Vi ste samo grupa pasa. Vi moroni ste glavni razlog što kineski nogomet ne može napredovati!"

Hm, možda je izbacivanje iz reprezentacije bilo za njegovo dobro...

A Leon Knight bivši je igrač Chelsea koji je tvitnuo oko 17.000 puta, 2012. godine ga je i "Twitter" suspedirao jer je otvorio profil na kojem je objavljivao privatne fotografije žena koje su objavili njihovi osvetoljubivi bivši partneri! Preko "Twittera" je skupljao novac za djecu, ali i kritizirao Obamino zalaganje za istospolne brakove, napadao Paula Incea i mnoge druge, zbog tvitotva bio tjeran iz klubova...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.