OSTALI SPORTOVI

Ana Ivanović nigdje ne ide bez svoje astrologinje

Sujevjerna teniserka

(M.C.)

1.9.2014

Ana Ivanović odnedavno nigdje ne ide bez svog astrologa, izvesne Ljiljane iz Beograda.

Njen povratak među deset najboljih teniserki svijeta - među kojima nije bila od 7. juna 2009. godine, kada je poslije neuspjeha na Roland Garrosu sa osmog pala na 13 mesto - desio se ubrzo nakon što je sportistkinja angažovala ženu koja joj izrađuje natalnu kartu i svakodnevno je savetuje, saznaje Kurir. Iako je početkom avgusta doživjela poraz u četvrtfinalu Stenforda od Serene Wiliams, Ivanovićeva nije očajavala, već je priznala da je postavila visoke ciljeve.

Među 10 najboljih

- Odličan je osjećaj vratiti se među deset najboljih na WTA listi. Mnogo sam radila kako bih to postigla, postavila sam sebi veoma visoke ciljeve i, eto, jedan sam već ispunila - rekla je Ivanovićeva.

ana-ivanovic-jpg

Ljiljana i Ana: Mogu razgovarati satima

Izvor blizak Ani otkriva da ona sve odluke vezane za karijeru, novac, ali i ljubav, u poslednje vrijeme donosi isključivo uz pomoć astrologa Ljiljane.

- Ana se od svog astrologa Ljiljane bukvalno ne odvaja. Svuda je vodi sa sobom. Nakon što je doživjela krah u karijeri, teniserka je mjesecima tražila nekog pouzdanog da joj pogleda u zvijezde i odškrine vrata budućnosti. Našla je Ljiljanu i prezadovoljna je. Njih dvije su u stanju da satima razgovaraju o Aninoj porodici, tenisu i ljubavnom životu - priča naš izvor i dodaje:

Povjerenje

- Neka predskazanja koja joj je astrološkinja rekla pokazala su se kao tačna, nakon čega je Ana još više počela da vjeruje ovoj nauci, bez koje život ne mogu da zamisle ni brojne svjetske zvijezde - završava izvor.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.