OSTALI SPORTOVI

Mostar domaćin priprema rukometne reprezentacije BiH

Sportski savez Grada Mostara primio izaslanstvo Rukometnog saveza BiH

Autor:Fena

20.11.2014

Sportski savez Grada Mostara na čelu s predsjednikom Hasanom Šišićem primio je izaslanstvo Rukometnog saveza BiH u kojem su bili predsjednik Nevenko Herceg, generalni tajnik Smajo Karačić i direktor Muške reprezentacije Mirza Uzurović.

Tema sastanka je bio definitivni dogovor oko dolaska muške rukometne reprezentacije BiH na pripreme u Mostar pred odlazak na SP u Katar.
 
Postignut je dogovor da Sportski savez Grada Mostara uz potporu gradonačelnika Ljube Bešlića bude domaćin priprema Rukometne reprezentacije BiH u periodu od 2. do 10. siječnja 2015. godine.  Nakon sastanka u Sportskom savezu, predstavnike Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine u Gradskoj vijećnici primio je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.
 
Gradonačelnik Bešlić je, uz riječi dobrodošlice, izrazio zadovoljstvo činjenicom da će se seniorska rukometna reprezentacija, pred nastup na svjetskoj rukometnoj smotri pripremati i u Mostaru. Svi sudionici sastanka izrazili su uvjerenje kako će  Mostar biti izvrstan domaćin najboljim bosanskohercegovačkim rukometašima u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara.
 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.