RK BOSNA Snažna zajednička želja za spas najtrofejnijeg bh. kluba

Iz kluba još jednom pozivaju sve zaljubljenike u sport u gradu Sarajevu

Fena
23.10.2015 20:06

Rukometaši sarajevske Bosne u subotu dočekuju ekipu Maglaja u sklopu 7.kola Premijer lige BiH. Utakmica se igra u KSC Skenderija, s početkom u 20 sati. 

Kolektiv RK Bosna poziva sve navijače i simpatizere, sportske zaljubljenike i medije, da prisustvuju sutrašnjoj utakmici, te da svojim dolaskom podrže “Studente” kako bi došli do željenih ligaških bodova.

 "Također, želimo istaći i javnost upoznati, da se u danima pred utakmicu, na zvaničnim stranicama i profilima na društvenim mrežama Rukometnog kluba Maglaj pojavila fotografija, koja za cilj ima ismijavanje trenutne situacije u Rukometnom klubu Bosna Sarajevo, ismijavanje svih napora, koje entuzijasti i zaljubljenici u Bosnine boje ulažu, kako bi klub preživio tešku situaciju u kojoj se našao, te ismijavaju želju za spas Bosne. Ovim putem želimo našim suparnicima na parketu poručiti da nećemo nasjesti na provokacije bilo koje vrste, jer naša misija ne ogleda se kroz jednu utakmicu, koju možemo pobijediti ili izgubiti. Naša misija, naša vodilja jeste snažna zajednička želja za spas najtrofejnijeg rukometnog Kluba Bosne i Hercegovine", saopćeno je RK Bosna. 

Iz kluba još jednom pozivaju sve zaljubljenike u sport u gradu Sarajevu, bivše igrače Bosne, kojima je klub mnogo toga dao, vatrene navijače s tribina koševskog stadiona, koji su bili uz Bosnu u ranijim godinama, sportske radnike i medije, da podrže Bosnu u ovim teškim trenucima, te da sutra navečer dođu u KSC Skenderija. 

Oglasi

NA VRH