OSTALI SPORTOVI

Raspada se šampionska ekipa Izviđača

Er. B.

11.6.2018

Nakon što su prošlu sezonu okončali kao prvaci BiH osvojivši šestu titulu (2000., 2002., 2004., 2005., 2016., 2018.), igrači nove uspješne generacije Izviđača iz Ljubuškog će se dobrim dijelom razići, a klub opet pretrpjeti dosta promjena.

Već neko vrijeme je jasno da će Rukometni klub Izviđač u sljedeću sezonu ući bez posebno talentiranih Davida Mandića, desnog krila i kapitena koji odlazi u Zagreb, te lijevog beka Josipa Šarca, koji je još prošlog ljeta potpisao ugovor s Celjem.

Put Slovenije bi mogao i srednji bek Mario Pavlak, za kojeg se zanima Maribor, a ponude za odlazak iz Ljubuškog ima i desni bek Mateo Rodin. Ugovori su istekli lijevom beku Božidaru Lekoviću i golmanu Ivanu Budaliću, koji više nisu članovi Izviđača.

S druge strane, na još dvije godine igranja za ljubuški klub se obavezao srednji bek iz Crne Gore Vasilije Kaluđerović, dok je usmeno nastavak saradnje dogovoren i s pivotom iz Mostara Josipom Čuturom. Odranije je jasno da je klub napustio trener Silvio Ivandija, koji je otišao u Dubrovnik.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.