Raspada se šampionska ekipa Izviđača

Autor: Er. B.
11.06.2018 20:10
A
A
A

Nakon što su prošlu sezonu okončali kao prvaci BiH osvojivši šestu titulu (2000., 2002., 2004., 2005., 2016., 2018.), igrači nove uspješne generacije Izviđača iz Ljubuškog će se dobrim dijelom razići, a klub opet pretrpjeti dosta promjena.

Već neko vrijeme je jasno da će Rukometni klub Izviđač u sljedeću sezonu ući bez posebno talentiranih Davida Mandića, desnog krila i kapitena koji odlazi u Zagreb, te lijevog beka Josipa Šarca, koji je još prošlog ljeta potpisao ugovor s Celjem.

Put Slovenije bi mogao i srednji bek Mario Pavlak, za kojeg se zanima Maribor, a ponude za odlazak iz Ljubuškog ima i desni bek Mateo Rodin. Ugovori su istekli lijevom beku Božidaru Lekoviću i golmanu Ivanu Budaliću, koji više nisu članovi Izviđača.

S druge strane, na još dvije godine igranja za ljubuški klub se obavezao srednji bek iz Crne Gore Vasilije Kaluđerović, dok je usmeno nastavak saradnje dogovoren i s pivotom iz Mostara Josipom Čuturom. Odranije je jasno da je klub napustio trener Silvio Ivandija, koji je otišao u Dubrovnik.