OSTALI SPORTOVI

Novi život, nova nada: Šumahera sele u bivšu bivšu Perezovu vilu

Mihael Šumaher ( Arhiv)

24sata.hr

15.8.2018

- Istina je, mogu službeno potvrditi da će Mihael Šumaher (Michael Schumacher) doći u naše mjesto. Sve je spremno za njegov doček -  rekla je Katia Rouarh (Katia Rouarch), načelnica općine Andratks na jugozapadu Maljorke, gdje bi uskoro trebao stići bivši svjetski prvak Formule 1.

Novi život, nova nada

Mihaelova supruga Korina (Corinna) kupina je veliko imanje na Maljorki za 30 miliona eura, a radi se o bivšem imanju predsjednika Reala Florentina Pereza, piše "Lillustre" koji i donosi vijest o Šumaherovom preseljenju na Mallorcu.

Prošlo je gotovo pet godina od teške nesreće Mihaela Šumahera, koji je stradao na skijanju. Imanje na koje će Šumaher biti prebačen sakriveno je od očiju javnosti, kao i njegovo zdravstveno stanje o kojem u proteklih pet godina znamo malo ili ništa.  

Njegova supruga Korina uporna je u stavu da je Mihaelovo zdravstveno stanje privatna stvar pa ne želi iznositi baš nikakve informacije. To je izazvalo efekt senzacionalističkih vijesti koje su se proteklih godina pojavile o Mihaelovom stanju, a koje su kasnije demantirane,poput one da je Mihael spao na 40 kila i da vegetira do optimističnih vijesti da se oporavio i da čak samostalno hoda.

Jedan od rijetkih koji ima pristup Mihaelu Šumaheru, a da nije član porodice, je Žan Tot (Jean Todt - 72), Šumijev bivši šef u Ferrariju. 

Nedavno je posjetio Mihaela, a njegove riječi nakon što su ga pitali kako je bivši svjetski prvak, nisu zvučale utješno.

- Vrijeme je da pustimo Mihael da živi u miru... - rekao je Tot. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.