UFC 229

Konor Mekgregor ima vrlo ružne riječi za Habibovog oca

Avaz.ba

25.8.2018

UFC 229 donijet će prvi UFC nastup Habiba Nurmagomedova (Khabib), na kojem će biti prisutan njegov otac Abdulmanap. Konor Mekgregor (Conor McGregor) o glavi porodice Nurmagomedov baš i nema lijepo mišljenje.

To je posebno zanimljivo ako znamo da je Abdulmanap u posljednje vrijeme o Mekgregoru govorio s respektom, no čini se da se Ircu upravo to nije svidjelo. Barem tako možemo zaključiti po njegovoj objavi na Instagramu.

Tamo je fotografija u čijoj se pozadini nalazi Habib Nurmagomedov, a Konor je njegovog oca u objavi i označio.

- Abdulmanap Nurmagomedov, vidim te. Sakrivaš se iza lažnog respekta. Kao i tvoj srednji sin. Kukavice, to ste vi - napisao je Mekgregor ispod fotografije.

Otac UFC-ovog prvaka do sada je imao velikih problema s vizom, odnosno niti jednom ju nije uspio ishodio da bi bio prisutan na američkim borbama svog sina. To se promijenilo prije nekoliko dana, kada je lično predsjednik Donald Tramp (Trump) odobrio Abdulmanapovu vizu.

Abdulmanap je inače glavni trener cijele porodice Nurmagomedov, odnosno svojih sinova, kao i sinova svoja tri brata te iste trenira od malih nogu, no isto tako i odgaja, budući da su svi živjeli i školovali se u istoj kući.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.