UFC

Habib izazvao nepobjedivog: U džungli ima mjesta samo za jednog kralja

Flojd, idemo se boriti, 50-0 protiv 27-0, dvojica boraca koji nikad ne gube. Idemo, zašto ne, pozvao je novi prvak

Arhiv

Index.hr

15.10.2018

Novi UFC prvak Habib Nurmagomedov (Khabib) nakon slavlja protiv Konora Mekgregora (Conor McGregor) i podizanja puno prašine zbog divljanja poslije tog meča, zadao si je novi cilj u karijeri.

Dagestanac je odlučio izazvati nepobjedivog Amerikanca Flojda Mejvedera (Floyd Mayweather) na borbu, a učinio je to za vrijeme jednog eventa na kojem je bio u društvu direktora Mejvederove promocije Leonarda Elerbea (Ellerbe).

- Flojd, idemo se boriti, 50-0 protiv 27-0, dvojica boraca koji nikad ne gube. Idemo, zašto ne - pozvao je novi UFC-ov prvak američkog boksera na veliki meč.

- U džungli ima mjesta samo za jednog kralja. Naravno da sam ja taj kralj. Zato što se on mučio s Konorom, a ja sam ga lako riješio - poručio je Habib.


I, čini se da se malo zaletio s tom izjavom.

Dovoljno se samo vratiti godinu unazad i prisjetiti se meča između Mejveadera i Mekgregora u kojem se američki bokser doslovno poigravao s Ircem i lako slavio. Bio je to pravi dokaz koliko su MMA i boks zapravo dva potpuno različita sporta.

Također, veliko je pitanje koliko je ova ponuda ozbiljna s obzirom na to da je Mejveder u penziji od 2017. godine. Nije poznato ni po kojim pravilima bi se borili, MMA ili bokserskim.

U svakom slučaju, dogodi li se ovaj spektakl, jedno je sigurno - obojica će zaraditi ogroman novac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.