RUKOMET

Lino Červar: Japance ne treba potcjenjivati

Hrvatska savladala Island 31:27

Červar: Intenzivno razmišlja o Japanu. Arhiv

Avaz Sport

12.1.2019

Selektor reprezentacije Hrvatske u rukometu Lino Červar osvrnuo se na drugu utakmicu na prvenstvu koju će Hrvatska igrati protiv Japana.

- Japance nikako ne treba potcjenjivati, dobra su ekipa i jedino im nedostaje iskustvo - rekao je o narednom protivniku hrvatskih rukometaša na SP-u selektor Červar.

Hrvatski rukometaši su u prvom nastupu u grupi B na Svjetskom prvenstvu pobijedili Island 31:27 u utakmici punoj preokreta, u kojoj su Islanđani i u prvom i u drugom dijelu vodili s dva i više razlike.

- U odbrani smo utakmicu počeli nedovoljno agresivno i dopustili smo Islanđanima da nam dolaze blizu i zabijaju. Onog trenutka kada smo u odbrani bili puno agresivniji prema naprijed, tada smo i napravili preokret i pobijedili - kazao je raspoloženi Červar novinarima.

Hrvatska protiv Japana igra u nedjelju u 16.30 sati u olimpijskoj dvorani u Minhenu. 

- Intenzivno razmišljam o Japanu. Svakako više vrijede od visokog poraza od dobre Makedonije, vrlo su brzi, imaju dobru tranziciju i čak su tehnički potkovani. Jedino što im nedostaje je iskustvo, no svakako nisu momčad za potcjenjivanje - zaključio je Červar.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.