NAJAVA

Neporažena Njemačka posljednji protivnik Srbije na Svjetskom prvenstvu u rukometu

Domaćin slavio dvije pobjede i dva puta igrao neriješeno

Srbija protiv Koreje stigla do prve pobjede. Arhiv

Avaz Sport

17.1.2019

Teško, mučno, ali ipak trijumfalno, "Orlovi" su konačno uspjeli slaviti na Svjetskom prvenstvu u rukometu, i to protiv Koreje sa 31:29

Prema kladionici MOZZART, Srbija je apsolutni favorit protiv Srbije, kvota na pobjedu domaćina prvenstva je 1.07, na remi 16.00, a na iznenađenje Srbije kvota je 21.00.

Hvatao se na tom meču Nenad Peruničić za glavu, a bit će mu još teže protiv neporaženih "Pancera", koji u skoru imaju pobjede nad Korejom i Brazilom, uz dva vezana remija u utakmicama s Rusima i Francuzima. 

Srbija samo teorijski može dalje. Da stvar bude još neugodnija po "Orlove", Nijemci su Srbiju prošle godine dva puta pobjeđivali u prijateljskim utakmicama. 

Ako su Vorkapić, Kukić, Ilić i drugovi izvukli pouke iz tih susreta, odnosno ukoliko nisu savladani umorom i ako uspiju da poprave sve ono što nije valjalo do sada, nadamo se da će protiv Njemačke uspjeti pružiti otpor dostojan velikog takmičenja.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.