ATLETIKA

Zgodna olimpijka šokirala otkrićem o seksualnom životu

Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kada stupim u brak

Printscreen

Avaz.ba

23.2.2019

Lolo Džons (Jones, 37), prelijepa američka atletičarka kojoj je bronzana medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine izmaknula za samo deset stotinki u trci na stotinu metara s preponama, prilično je zatekla javnost priznanjem da je još djevica.

Džons je to otkrila Tamari Brekston (Braxton) u ''Velikom bratu'', gdje se takmiči, priznavši da jedva čeka da se nekome preda.

Vrsna atletičarka, a kasnije i takmičarka u bobu, i ranije je govorila o tome da vjeruje u čistoću prije braka, međutim, nije se znalo da se još čuva jer od veza nije bježala.

- Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvijek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kada stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – otkrila je Džons i nastavila:

- Ne znam zašto me Bog još nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvjereni da će mi promijeniti stav. Kada shvate da bez oltara neće biti ni seksa, napuštaju me – dodala je i priznala da često razmišlja o tom činu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.