BORILAČKI SPORTOVI

Obavljeno zvanično vaganje pred spektakl u Cazinu

Sve spremno za veliki MMA i kik-boks spektakl. Avaz

Piše: Avaz.ba

28.12.2019

Cazin će u sutra (nedjelja) biti domaćin borilačke manifestacije ”Noć šampiona - Cazin 2019”. Publika će moći uživati u borbama MMA boraca u kavezu, kao i u mečevima u kik-boksu. Menadžer i promotor manifestacije Nijaz Mujić potvrdio je veliko interesiranje gledalaca za ovaj događaj kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

- Sve je spremno za veliki MMA i kik-boks spektakl na kojem će se borbe prvi put održati u kavezu - rekao je Mujić za „Dnevni avaz“ i dodao:

- Borci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Belgije, Švicarske, Crne Gore i Srbije potvrdili su dolazak. Nekoliko borbi će sigurno oduševiti publiku, a puna dvorana će sigurno biti velika podrška našim borcima.

U cazinskom „City centru“ danas je obavljeno zvanično vaganje.

- Vjerujem da će svi oni koji dođu na ovu borilačku manifestaciju imati priliku da uživaju. Imali smo dosta vremena da pripremimo sve do najsitnijih detalja - rekao je Mujić.

Ulaznice za ovaj borilački spektakl već su u prodaji i mogu se kupiti preko stranice www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima u Cazinu (“Caffe Ring”). Jedinstvena cijena je 15 KM.

- Veliko je interesovanje za najavljene mečeve. Hvala svima koji su uz nas i koji su pomogli da organizujemo ovu veliku priredbu - rekao je Mujić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.