BORILAČKI SPORTOVI Borbe MMA boraca u kavezu

Obavljeno zvanično vaganje pred spektakl u Cazinu

Avaz.ba

Sve spremno za veliki MMA i kik-boks spektakl

Foto: Avaz


Cazin će u sutra (nedjelja) biti domaćin borilačke manifestacije ”Noć šampiona - Cazin 2019”. Publika će moći uživati u borbama MMA boraca u kavezu, kao i u mečevima u kik-boksu. Menadžer i promotor manifestacije Nijaz Mujić potvrdio je veliko interesiranje gledalaca za ovaj događaj kako u Bosni i Hercegovini, tako i u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

- Sve je spremno za veliki MMA i kik-boks spektakl na kojem će se borbe prvi put održati u kavezu - rekao je Mujić za „Dnevni avaz“ i dodao:

- Borci iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Belgije, Švicarske, Crne Gore i Srbije potvrdili su dolazak. Nekoliko borbi će sigurno oduševiti publiku, a puna dvorana će sigurno biti velika podrška našim borcima.

U cazinskom „City centru“ danas je obavljeno zvanično vaganje.

- Vjerujem da će svi oni koji dođu na ovu borilačku manifestaciju imati priliku da uživaju. Imali smo dosta vremena da pripremimo sve do najsitnijih detalja - rekao je Mujić.

Ulaznice za ovaj borilački spektakl već su u prodaji i mogu se kupiti preko stranice www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima u Cazinu (“Caffe Ring”). Jedinstvena cijena je 15 KM.

- Veliko je interesovanje za najavljene mečeve. Hvala svima koji su uz nas i koji su pomogli da organizujemo ovu veliku priredbu - rekao je Mujić.

Više o temi Noć šampiona - Cazin 2019

BORILAČKI SPORTOVI
Veliko interesovanje za "Noć šampiona u Cazinu"
BORILAČKI SPORT
U decembru "Noć šampiona - Cazin 2019"
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na