RUKOMET

Uprkos uvjerljivoj pobjedi Hrvatske, Červar javno prozvao trojicu igrača

Dobro da se Šego poslije vratio u utakmicu, ima tu materijala i za komplimente i za kritike

Červar: Drugo poluvrijeme nije bilo dobro. Arhiv

A. Ču. / Avaz.ba

16.1.2020

"Kauboji" su svladali Austrijance na otvaranju drugoga kruga Eura i napravili velik korak prema polufinalu. Červarovi su izabranici slavili s 27:23 i rutinski došli do nova dva boda, no Červar je nakon utakmice javno prozvao tri igrača.

Rezultatom sam zadovoljan, počeli smo dobro u prvome poluvremenu. Iako je bilo grešaka, mogu reći da je bilo dobro. Drugo poluvrijeme nije bilo dobro, mislili smo da ćemo lako. Njemačka nam je idući protivnik i moramo biti svjesni da se igra do kraja. Ne volim opuštenost, zabrinjavaju me neki igrači, prije svega Musa, Mamić, danas je bio loš Mandić u obrani, bio je preopušten, nije bio koncentriran. Moram ih kritizirati jer nisam zadovoljan, nisam zadovoljan, neke još uvijek čekam. 

Dobro da se Šego poslije vratio u utakmicu, ima tu materijala i za komplimente i za kritike. Nadam se da je ovo dobra opomena za iduću utakmicu. Cindrić je vukao dobro, ali ostali su morali pokazati više akcije. Držali smo sve pod kontrolom, ali bilo je momenata kad nije sve išlo po planu. Ima još vremena da ispravimo nedostatke... da bismo napravli uspjeh, moramo paziti i ne upasti u zadovoljstvo. Ovisit će i o drugim rezultatima, sve će to odrediti daljnji tijek natjecanja. Ako mi dobijemo Njemačku, nismo još u polufinalu, ali ćemo biti vrlo blizu. To nam je strahovito važna utakmica i sada sav fokus ide prema Nijemcima - kazao je Červar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.