ODBOJKA

Poznati parovi prvog kola: Počinje borba za prvaka BiH

Bosna na startu igra protiv Jedinstva

Pet ekipa borit će se za titulu kod odbojkašica. Fena

E. J. / Avaz.ba

24.2.2020

U prostorijama Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine danas je obavljeno žrijebanje drugog kruga takmičenja u Premijer ligi BiH za odbojkašice i za odbojkaše.

U ženskoj konkurenciji u Mini ligu za prvaka plasirale su se ekipe Gacka, Goražda i Slobode, kojima su se pridružili Bimal Jedinstvo i Banja Luka Volej. U prvom kolu sastat će se Banja Luka Volej - Sloboda i Gacko - Goražde. Slobodno je Bimal Jedinstvo.

U Ligu za plasman od šestog do desetog mjesta plasirali su se Novi Grad, Smeč, Mostar, Kula Gradačac i HE na Drini. Ligu nakon 18 kola napuštaju Inova i Maglić. U prvom kolu sastaju se Smeč - HE na Drini i Mostar - Kula Gradačac. Slobodan je Novi Grad. 

U muškoj Mini ligi za prvaka igrat će Jedinstvo, Kakanj 78, Domaljevac i Bosna Sarajevo, kojima se pridružuje Mladost. U prvom kolu igrat će Jedinstvo - Bosna i Kakanj 78 - Domaljevac. Slobodna je Mladost.

Za plasman od šestog do desetog mjesta igrat će Modriča, Borac, Radnik, Tempo i Maglić. U prvom kolu igraju Borac - Maglić i Radnik - Tempo. Slobodna je ekipa Modriče. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.