ZAGREB

Drama Ivice Kostelić - supruga sa tek rođenim bliznakinjama evakuirana iz bolnice zbog zemljotresa

Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile sve one majke čija su djeca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu

Kostelić: Baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin. Arhiv

Avaz.ba

22.3.2020

Proslavljeni hrvatski skijaš Ivica Kostelić pretrpio je porodičnu dramu u trenutku zemljostresa u Zagrebu. Naime, njegova supruga Elin, u sred pandemije koronavirusa, rodila je bliznakinje u petak i spremala se da izađe iz zagrebačke bolnice kada se dogodio zemljotres.

Zemljotres je bio toliko jak, piše Večernji list, da su svi morali da budu evakuirani iz bolnice, starije gradnje, i to u trenutku kada je nestalo struje. Tako je, na kratko vrijeme, na travu ispred bolnice izašla i Elin Kostelić sa bebama, isto kao i ostale majke.  Srećom brzo su došli ostali članovi porodice i odveli Elin sa dvije kćerke. 

Nezgodno je bilo to što je u tom času nestalo struje pa mogu zamisliti što su pomislile sve one majke čija su djeca bila odvojena od njih ili su bila vezana uz bilo kakvu medicinsku aparaturu. Srećom, baš u tom času potresa naše bebice bile su kod Elin tako da je ona sve to doživjela ipak manje šokantno od nekih drugih majki, otkrio je Kostelić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.