HUMANI GEST

Đoković porukom o Novom Pazaru oduševio region: Taj grad ima veliku dušu

Na internetu se pojavila prepiska između Ljajića i Đokovića u kojoj se Adem zahvalio Novaku, na što je uslijedio i odgovor prvog reketa svijeta

Avaz.ba
03.07.2020 09:17

Novak Đoković

Foto: Agencije

Novi Pazar posljednjih dana proživljava teške trenutke usljed pandemije koronavirusa, a najbolji teniser svijeta, Novak Đoković, odlučio je pomoći na svoj način. 

Na internetu se pojavila prepiska između Ljajića i Đokovića u kojoj se Adem zahvalio Novaku, na što je uslijedio i odgovor prvog reketa svijeta.

- Brate moj, htio sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim - napisao je Ljaljić.

  • Novak Đoković
    Novak Đoković Foto: Agencije

Vrlo brzo uslijedio je odgovor Đokovića.

- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gdje god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih volio. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od jučer smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji - odgovorio je Novak Đoković.

Komentari

NA VRH