TVRDNJE

Banjalučka atletičarka Ivana Macanović odbila Kristijana Ronalda

A kako je Ivanu zapratio Ronaldo, je li se nešto “kuhalo” između njih dvoje, otkrila je ona sama

Macanović: Ronaldo ju je zapratio nakon jednog takmičenja u Zagrebu. Agencija

Avaz Sport

28.7.2020

https://www.instagram.com/p/CB_HJVbgdl8/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Prije četiri godine banjalučka atletičarka Ivana Macanović (22) pozirala je fotografu Zoranu Mrđenoviću. U hlačicama i topiću koji ističu njenu besprijekornu liniju riječ je o njenoj najizazovnijoj fotografiji na Instagramu. Ivana je inače jedna sasvim obična djevojka, prije svega sportašica. Na Instagramu objavljuje slike uglavnom s treninga, iako se nađe i pokoja s guzom u bikiniju, na što joj pratitelji komentiraju “je li lajkao Ronaldo”.Kristijano


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🍫

Objavu dijeli Ивана Мацановић (@ivana_macanovic)

Ronaldo (Cristiano, 35) na Instagramu prati tek 450 ljudi. Nogometnu zvijezdu prati više od 200 milijuna ljudi. Među onima koje prati Ronaldo je upravo Ivana. Atraktivnu sportašicu nogometaš je zapratio prije nekoliko godina. Ronaldo je prekinuo vezu s Irinom Šajk (Shayk, 34), a prije veze s Georginom Rodrigez (Rodriguez, 26) zapratio je Ivanu, koja je tad imala 18 godina. Danas i Ivana ima više od 100.000 pratitelja pa je s pravom možemo nazvati influencericom.

A kako je Ivanu zapratio Ronaldo, je li se nešto “kuhalo” između njih dvoje, otkrila je ona sama.

- Ovo je prva izjava koju sam dala poslije puno, puno godina. Svi koju su pisali o tome dodavali su ponešto svoje, a sad vam dajem pravu priču - rekla je Ivana.

Ronaldo ju je, kaže, zapratio nakon jednog takmičenja u Zagrebu.

- Tu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel (Powell), s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa (pretpostavljam) Ronaldov je prijatelj, koji je vjerojatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidjela Asafi, pa je tako sve i počelo - nasmijala se Ivana.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#montenegro 🌊

Objavu dijeli Ивана Мацановић (@ivana_macanovic)

Ronaldov “follow request” nije vidjela nekoliko dana. Odjednom ih je bilo more. Preko noći je dobila mnoštvo followera i notifikacija, nije imala pojma što se događa.

- Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko djevojaka na planetu - nasmijala se Ivana.

Otkrila nam je da su kratko bili i u kontaktu, no to se za Ronalda brzo završilo.

- Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je cijela priča - kaže Ivana.

U dugogodišnjoj je vezi, zbog čega je na relaciji Banja Luka - Budva.

- Sretna sam, a to mi je najvažnija stvar. Moje mišljenje o njemu (iz kontakta koji smo ostvarili) i iz svega priloženog jasno je da je stvarno dobar čovjek, vrhunski sportaš, te za njega imam samo lijepe riječi - zaključila je Ivana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.