LJUBAV

Krah velike ljubavi, rastali se NBA zvijezda i lijepa srbijanska teniserka

Svi su bili iznenađeni kada su saznali da nisu zajedno

Danilović: Zajednička odluka. Instagram

Avaz Sport

11.9.2020

Mlada teniska nada Srbije Olga Danilović (19) i NBA košarkaš Bogdan Bogdanović (28) prekinuli su svoju ljubavnu vezu, doznaje "Blic". Prekid je bio bez velike pompe i daleko od očiju javnosti kao i cijela njihova veza koju su dobro krili praktično više od dvije godine.

Od početka veze nisu htjeli ni potvrditi niti demantirati svoju ljubav, ali bilo je više nego očigledno da su zaljubljeni, sretni i ispunjeni gdje god da ste ih vidjeli u gradu. Kada su to Bogdanove prilike dozvoljavale, vrijeme bi zajedno provodili u Beogradu, a dok je bio u Americi Olga je odlazila kod njega. Svaki slobodan trenutak od sportskih obaveza provodili su skupa. Izgledali su kao skladan par.


Bogdanović: Krili vezu. NBA

- Svi su bili iznenađeni kada su saznali da nisu zajedno. Puno su pričali o budućnosti njihove veze i shvatili da svako od njih ima različita mišljenja za period koji je pred njima. Odlučili su da se u prijateljskom tonu rastanu i da nakon svega ostanu u kontaktu jer imaju veliki broj zajedničkih prijatelja, preko kojih su se inače i upoznali. Svako je slobodu iskoristio kako bi se posvetio svojim obavezama, rekao je izvor "Blica".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.