PLAYBOY

Svjetska prvakinja skinula se gola: Nemam nikakvih problema s golotinjom

Fotografije su uvijek estetske i mislim da je sjajno prikazati žene u njihovoj ljepoti. Tagesspiegel.de

G. Š.

6.10.2020

Njemačka i svjetska šampionka te paraolimpijska vicešampionka šampionka u plivanju Elena Kravcov (Krawzow) koja je istaknula kandidaturu i za velike stvari u Tokiju, fotografirala za Playboy. Kako kaže, to joj je također jednom bio san. 

- Ne, ja nemam nikakvih problema s golotinjom, rekla je Elena, koja je gotovo slijepa, jer vid joj je samo na tri posto.


- Fotografije su uvijek estetske i mislim da je sjajno prikazati žene u njihovoj ljepoti. Jako sam sretna što sam se slikala za Playboy. Vjerujem da će se fotografije svidjeti čitateljima, rekao je Elena koja je rođena u Kazahstanu, gdje je počela osjećati probleme s vidom. 


S porodicom je prvo otišla u Rusiju, a potom u Njemačku. Svjetska prvakinja iz Montreala 2013. godine, najbolja je bila i u Londonu 2019. godine. Na Paraolimpijskim igrama osvoila je srebro 2012. godine.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

𝘋𝘢𝘴 𝘪𝘴𝘵 𝘦𝘪𝘯𝘴 𝘮𝘦𝘪𝘯𝘦𝘳 𝘓𝘪𝘦𝘣𝘭𝘪𝘯𝘨𝘴𝘣𝘪𝘭𝘥𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘮 𝘗𝘭𝘢𝘺𝘣𝘰𝘺 𝘚𝘩𝘰𝘰𝘵𝘪𝘯𝘨 💕💕💕 ⁣ ⁣ 𝘓𝘦𝘵'𝘴 𝘨𝘦𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘦𝘦𝘬𝘦𝘯𝘥 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘵𝘦𝘥 💥🥳💥 ⁣ ⁣ 📸: 𝘚𝘢𝘤𝘩𝘢 𝘏ö𝘤𝘩𝘴𝘵𝘦𝘵𝘵𝘦𝘳 𝘧ü𝘳 𝘗𝘓𝘈𝘠𝘉𝘖𝘠 𝘖𝘬𝘵𝘰𝘣𝘦𝘳 𝟸𝟶𝟸𝟶⁣ ⁣ ⁣ #playboy #playboygermany #alleswasmännerlieben #berlin #berlingirl #boot #badeanzug #80sfashion #80sstyle #fotoshooting #sportshooting #sportmodel #wörthersee #model #posing #samstag #saturday #österreich #baywatch #baywatchberlin

Ein Beitrag geteilt von Elena Krawzow (@elena_krawzow) am

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.