PREGLED

Najvažnije sportske vijesti dana na "Avazu"

Ljubimac navijača bio na pregovorima

Ćatić: Vaganje pred sutrašnji meč. Društvene mreže

N. D.

18.12.2020

Nekadašnji legendarni kapiten "Zmajeva" Sergej Barbarez upravo je napustio Nogometni savez Bosne i Hercegovine, nakon što je obavio zvanični razgovor sa članovima Stručne komisije za izbor selektora - Zvjezdanom Misimovićem i Sergejom Barbarezom.

Adnan Ćatić pojavio se večeras na vaganju s maskom na kojoj su ljiljani. On će sutra u Hamburgu ponovo u ring. Bivši peterostruki prvak svijeta će bez gledatelja i pod strogim higijenskim zahtjevima, imati borbu kojom će tražiti put za povratak u visine. 

Kenan Kodro, bh. internacionalac u dresu Atletik Bilbaa, odigrao je ključnu ulogu u pobjedi kluba iz Baskije. On je u igru ušao u 66. minuti, a to mu je bilo dovoljno vremena da postane junak ogleda protiv Hueske u susretu 14. kola Primere.

Zlatan Ibrahimović za italijanske medije govorio je o tome koliko je fizički spreman u sa 39 godina, a oni su ga pokušali uporediti sa Đanluiđijem Bufonom (Gianluigi Buffon), već legendarnim golmanom koji je još uvijek aktivan i planira ostati još niz godina.

Naš košarkaš Džanan Musa konačno je zaigrao za Detroit Pistonse u predsezoni.  Musa je ušao u igru u utakmici NBA lige protiv Washington Wizardsa nakon što nije ulazio u prethodna dva meča. Riječ je o pripremnom susretu Detroita pred start NBA sezone. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.