NAVIJAČI

BH Fanaticosi slave 20. rođendan: Kraljice Bosno mi smo tvoj štit

Nastavit ćemo se neustrašivo boriti za ono što je nama sveto

N. D.

Naši navijači uz reprezentacije svuda u svijetu

Foto: Arhiv


Prije 20 godina na današnji dan osnovana je navijačka grupa BH Fanaticos, velika podrška našim reprezentacijama u svim sportovima i širom svijeta. Na društvenim mrežama oni su imali svoju poruku povodom 20. rođendana.

- Prije tačno 20 godina spontano je nastala tada veoma skromna, ali iskrena zamisao koja je kroz sve ove godine postojanja izrasla u nešto mnogo više i vrijednije, u način i stil života!  Formirana je jedinstvena skupina posebnih ljudi koju veže isti cilj i ista ljubav prema ljudima koji ostavljaju svoje srce na teren. Kako i oni, tako i mi, naša srca ostavljamo na tribini koja je za nas svetinja i dom gdje iskreno cijelim bićem pokazujemo našu strast, ljubav i podršku. 

Iako nas često prikazuju lošim i često u nama vide samo mane, a lako zaboravljaju svaki trud i znoj i svaku suzu uloženu u jedno ovakvo bratstvo, mi smo unatoč tome kroz sve ove godine rušili svake predrasude, stereotipe i barijere, te postavljali svoje standarde i pravila na taj način dokazujući našu lojalnost, iskrenost, strastvenost koja je prepoznata širom svijeta! 

Nastavit ćemo se neustrašivo boriti za ono što je nama sveto i ta borba nikada neće prestati i trajat će dok god postojimo.  Kraljice Bosno nemoj se više bojat’ mi smo tvoj štit i nećemo te prodati!!, naglasili su BH Fanaticosi.

Opis: Mnogo utakmica

Youtube

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na