HIT VIDEO

Pogledajte kako pijani Maks Ferstapen pokušava otključati bravu od svog stana

Ima tek 23 godine, a već su iza njege brojne pobjede, postolja, rekordi. Dovoljno da se o njemu snimi i dokumentarac, no pojedini kadrovi otkrivaju i njegovu "drugu stranu"

Ferstapen: Ponovo zabavio fanove Formule 1. Arhiva

G. Š./SN

23.12.2020

Maks Ferstapen (Max Verstappen) kao da je već godinama u Formuli 1. Ima tek 23 godine, a već su iza njege brojne pobjede, postolja, rekordi. Dovoljno da se o njemu snimi i dokumentarac, no pojedini kadrovi otkrivaju i njegovu "drugu stranu".

Očito necenzurirana verzija puštena je u javnost, ili barem samo dio, a u tom djelu prikazuje se Nizozemac kako u totalno pijanom stanju pokušava otključati bravu od svog stana.

Ipak, radilo se o proslavi rođendana, pa je povod i alibi, no scene su to koje su itekako zabavile fanove Formule 1. Naime, nakon što je jedan od najboljih vozača svijeta proslavio rođendan u avionu, kamere su snimale i njegov povratak kući u Monako.

Vozač s 10 pobjeda i 43 plasmana na postolju prošlu je sezonu završio na trećem mjestu, a ostat će upisano u knjigama (bar još neko vrijeme) da je sa samo 17 godina i pet mjeseci debitirao u Formuli 1 (najmlađi debitant u historiji), kao i to da je najmlađi pobjednik u historiji (18 godina i sedam mjeseci).

Dokumentarac je inače snimila nizozemska TV postaja Ziggo i ovaj kadar svakako je odlična promocija i za televiziju diljem svijeta, a kako je to izgledalo možete pogledati ispod teksta, prenosi SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.