PREGLED

Najvažnije sportske vijesti dana na "Avazu"

Bh. kapiten odmara u Sarajevu

Džeko: Boravi u Sarajevu. Facebook

N. Demirović

24.12.2020

Kristijano Ronaldo (Cristiano) će Božić proslaviti u Dubaiju sa djevojkom Georginom Rodrigez (Rodriguez) i djecom.  Portugalac je na Instagramu objavio fotografiju sa Georginom i djecom ispred jelke te zaradio milione lajkova.

Sjajne igre Aldina Turkeša u Lozani nisu prošle nezapaženo. Zapeo je za oko mnogim klubovima, a nedavno je za "Avaz" izjavio kako mu je vaoma žao što još nije obukao dres reprezentacije BiH. Kada je dobio poziv bio je zaražen koronavirusom, ali sada ga je zadesila nova nesreća.

Svaku priliku kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko koristi za odmor u rodnom Sarajevu. Tako je, nakon utakmice u kojoj se sinoć bio strijelac, ponovo danas stigao u Sarajevo.  Prema objavi na Facebooku odlučio se za večeru sa kumom Amirom Spahićem. Fotografiju sa druženja u jednom restoranu objavio je Spahić.

Kako prenose brojni ugledni mediji, Maurisio Poketino (Mauricio Pochettino) zamijenit će otpuštenog Tomasa Tuhela (Thomas Tuchel) na klupi Pari Sen Žermena.  Argentinac je dogovorio većinu uslova s Parižanima, a ostali su samo još neki detalji prije nego što se i ozvaniči nova saradnja.

Mostarka Ćamila Mičijević oduševila je hrvatsku, ali i evropsku sportsku javnost na minulom Euru. Vratila se iz Danske s bronzom oko vrata i kao najbolji strijelac rukometne reprezentacije Hrvatske na Evropskom prvenstvu, a uz to je pokupila i mnoštvo simpatija jer je još niko nije uspio vidjeti neraspoloženu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.