BIJES NAVIJAČA

BH Fanaticosi poručili Umičeviću: Prihvati se posla ili odlazi

Svjesni smo da te muče kompleksi jer se svaki dan budiš u državi koju ne voliš, stoji u saopštenju BH Fanaticosa

A. M.

Parola upućena Umičeviću

Foto: BH Fanaticos


BH Fanaticosi danas su kratkom objavom na zvaničnoj Facebook stranici reagovali na posljednje izjave člana Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH Marinka Umičevića.

Umičević je izjavljivao kako je "jedna susjedna država njegova reprezentacija", a ne Bosna i Hercegovina, te izazvao bijes najvatrenijih navijača u našoj zemlji, zemlji u kojoj je on donedavno obnašao poziciju predsjednika RSBiH.

- Prije svega našim igračima želimo puno sreće u današnjoj utakmici! Dužni smo da reagujemo na nebulozne izjave Marinka Umičevića o tome kako je jedna susjedna država njegova reprezentacija dok istovremeno obnaša funkciju u Rukometnom savezu Bosne i Hercegovine. Svjesni smo da te muče kompleksi jer se svaki dan budiš u državi koju ne voliš. Svjesni smo da i komšije vjerovatno ne žele da im na pozicijama za sport sjede ljudi koji se bave proizvodnjom cipela. Zato respektuj zajedničku nam domovinu, nigdje drugo i nisi u mogućnosti da budeš na čelu nekog saveza! Prihvati se posla ili odlazi! - poručili su BH Fanaticosi.

Prije svega našim igračima želimo puno sreće u današnjoj utakmici! Dužni smo da reagujemo na nebulozne izjave Marinka...

Posted by BHFanaticos on Nedjelja, 14. March 2021.

Također, BH Fanaticosi su u dvorani u Bugojnu u kojoj se danas igra duel BiH i Austrije istakli parolu upućenu Umičeviću.

- Prvo Bosna pa sve ostalo, neka ti je jasno Marinko - piše na paroli.

NA VRH

Podijeli članak na