NOVI GENERALNI SPONZOR

"Studenti" od naredne sezone kao ORK Bosna AC Quattro

Sarajevski klub ponosno objavio saradnju

Mirza Alispahić u društvu predsjednika UO ORK Bosna Fuada Malagića. ORK BOSNA

E. Ćosić

2.7.2021

Rukometaši sarajevske Bosne se vraćaju u elitni razred bh. rukometa nakon što su "Studenti" tri godine proveli takmičeći se u Prvoj Federalnoj ligi. 

Čelni ljudi sarajevskog kluba intenzivno rade kako bi Bosni vratili stari sjaj, a nakon što su u proteklom periodu radili na osnaživanju igračkog kadra, djelovalo se i na marketinškom polju. Sarajlije su na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavili kako je postignut dogovor sa generalnim sponzorom "AC Quattro", pa će Bosna od naredne sezone nastupati pod imenom "ORK Bosna AC Quattro". 

- S ponosom i velikim zadovoljstvom obavještavamo rukometnu javnost da će u sezoni 2021/22 naš Klub nastupati pod nazivom našeg generalnog sponzora i to kao ORK Bosna AC Quattro. Ovo je još jedan dokaz da naši sponzori vjeruju u naš rad i da dijele naše uvjerenje da smo spremni za velike rezultate. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo gospodinu Mirzi Alispahiću i menadžmentu AC Quattro-a što u našoj ekipi vide potencijal za velika djela i nadamo se da ćemo opravdati njihovo povjerenje - stoji u saopćenju ORK Bosna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.